Facilitati

 • Restaurant

  Designul restaurantului extrem de elegant este locul perfect pentru a servi masa intr-o ambianta placuta si relaxanta. Meniul atent ales din bucataria internationala si cea romaneasca este completat de o colectie rafinata de vinuri.
  Restaurantul este cadrul ideal pentru evenimente festive de clasa, varietatea meniului satisfacand cele mai rafinate si exigente cerinte
  Barul cochet si fermecator ofera numeroase si variate specialitati de bauturi, racoritoare, cafea,ceaiuri.

 • Sala miniconferinte

  Un spatiu elegant, cu un design clasic, sala de conferinta a fost special creat atipic pentru defasurarea sedintelor intr-un mediu rafinat dar in acelasi timp de business. Este dotata cu aparatura necesara desfasurarii activitatii specific conferintelor (videoproiector, ecran, flipchart, imprimanta, Wi-Fi).

 • Salon privat

  Un salon de maxima eleganta, cu un design clasic si exclusivist imbinat cu o colectie de arta deosebita, salonul privat este locul exceptional pentru desfasurarea unui eveniment de cea mai inalta clasa.

 • Alte facilitati

  Hotel Meridian va ofera servicii de organizare evenimente, catering, secretariat, rent-a-car si transfer aeroport prin parteneri agreati.

Comments are closed.