Cazare

Cazare

Hotelul este format 23 de camere de diferite tipuri, twin si matrimoniale, standard, superioare, junior suite, suite si suite deluxe.
Camerele elegante cu doua paturi sau matrimonial va asigura confortul necesar odihnei Dvs. Majoritatea camerelor au o suprafata generoasa, balcon iar dotarile camerelor asigura toate pretentiile turistilor. Facilitatile oferite gratuit sunt: climatizare, LCD, TV cablu, seif, minibar, uscator de par, Wi-Fi. Serviciile cu plata sunt : produse minibar, servicii de telefonie, room service. Pentru orice serviciu suplimentar va rugam sa va adresati receptiei deschisa 24h.

Micul dejun este format din buffet suedez extrem de variat.

Camera dubla/matrimoniala

Camerele elegante cu doua paturi sau matrimonial va asigura confortul necesar odihnei Dvs. Majoritatea camerelor au o suprafata generoasa, balcon iar dotarile camerelor asigura toate pretentiile turistilor. Facilitatile oferite gratuit sunt: climatizare, LCD, TV cablu, seif, minibar, uscator de par, Wi-Fi. Serviciile cu plata sunt : produse minibar, servicii de telefonie, room service.
Micul dejun este format din buffet suedez.

Junior suite

Camere spatioase formate dintr-un ansamblu de living si dormitor open space dotate cu divan, fotolii si pat matrimonial este potrivit turistilor care doresc sa petreaca timp indelungat in liniste si confort. Facilitatile oferite gratuit sunt: climatizare, LCD, TV cablu, seif, minibar, uscator de par, Wi-Fi. Serviciile cu plata sunt : produse minibar, servicii de telefonie, room service.
Micul dejun este format din buffet suedez.

Apartamente

Apartamentele sunt formate din living si dormitor, creand conditii excelente de relaxare dar si de activitati de office. Livingul este format din birou, divan, fotolii iar dormitorul este dotat cu pat matrimonial si masa de toaleta. Facilitatile oferite gratuit sunt: climatizare, 2 LCD, TV cablu, seif, minibar, uscator de par, Wi-Fi. Serviciile cu plata sunt : produse minibar, servicii de telefonie, room service.
Micul dejun este format din buffet suedez.

Apartament VIP

Apartamentul VIP este format din living si dormitor si terasa creand conditii excelente de relaxare dar si de activitati de office. Livingul este format din birou, divan, fotolii, iar dormitorul este dotat cu pat matrimonial si masa de toaleta. Facilitatile oferite gratuit sunt: climatizare, 2 LCD, TV cablu, seif, minibar, uscator de par, Wi-Fi. Serviciile cu plata sunt : servicii de telefonie, room service.

Micul dejun este format din buffet suedez.

This website uses cookies to improve your experience. Cookie Policy