Despre Noi

Despre Noi

Hotel Meridian Cluj-Napoca

Hotel Meridian **** ofera cadrul ideal pentru petrecerea timpului liber sau de business intr-o ambianta relaxanta, confortabila si eleganta.

Camerele generoase sunt dotate cu paturi duble si matrimoniale, birou, masa de toaleta, aer conditionat, minibar, seif, LCD, TV cablu si Wi-Fi gratuit.

Hotelul este format 23 de camere de diferite tipuri, twin si matrimoniale, standard, superioare, junior suite, suite si suite deluxe. Sala de miniconferinte, salon privat, restaurantul Pastel, barul din cadrul restaurantului, lift si parcare exterioara proprie monitorizata video fac parte din facilitatile Hotelului Meridian ****

Situat intr-o zona centrala si totusi linistita a municipiului Cluj Napoca, Hotel Meridian ofera camere elegante, restaurant fine dining Pastel si un bar cochet in interiorul restaurantului.

Imbinand stilul modern cu clasic, camerele, restaurantul Pastel si spatiile comune ale hotelului creaza o atmosfera eleganta si un cadru discret pentru intalniri de afaceri si relaxare. In spatiile hotelului poate fi admirata o colectie de arta moderna si contemporana.

Hotelul Meridian**** este amplasat la cateva sute de metri de centrul orasului, 10 minute de Centrul Comercial Iulius Mall si 30 minute de Aeroportul International Cluj Napoca. Ofera acces facil spre zone interes turistic: Teatrul National, Catedrala Ortodoxa, Bastionul Croitorilor, Palatul Banffy , Piata Unirii, Gradina Botanica si vestita zona pietonala din Piata Muzeului unde sunt amplasate numeroare cafenele, baruri si cluburi.

Recenzii clienti

Andrei D.
TravelMinit
Aerul condiționat a funcționat bine, patul a fost mai mult decât confortabil, personalul foarte amabil, camera arata destul de bine.
Angela A.
TripAdvisor
Am stat o noapte in Hotel Meridian. Personalul este foarte prietenos si hotelul este frumos si curat, O locatie foarte buna. Micul dejun a fost bun si servirea extrem de eficienta. 10+ pentru baietii care serveau la micul dejun
Kelly
Booking.com
Am fost cazat intr-o suita junior si a fost foarte placut. Foarte confortabil, Facilitati grozave si a fost foarte curat. Cu siguranta ma voi caza din nou in acest loc cand ma voi intoarce in Cluj.
This website uses cookies to improve your experience. Cookie Policy